High level
Personal Training

Over ons

 "if you think wellness is expensive..........then try illness"

Jeroen Pörtzgen

Ik ben geboren in 1969 in Waalwijk in een sportief gezin van 6. Vanaf mijn zesde ben ik begonnen met tennis en dit tot een redelijk hoog niveau gedaan tot aan mijn vijfentwintigste ongeveer. Vanaf mijn jeugd ook begonnen met atletiek en vechtsporten wat ik nog steeds af en toe doe. Als ondersteuning van deze sporten ben ik op dertienjarige leeftijd in aanraking gekomen met krachttraining.

Al snel bleek dat ik hier talent voor had en langzaam maar zeker trainde ik steeds vaker tot aan 7 dagen in de week.

Zo fanatiek dat ik mijn eerste  bodybuilding wedstrijd op 18 jarige leeftijd deed. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan wou ik meer weten van trainen en van het menselijk lichaam , waardoor ik allerlei verschillende opleidingen ben gaan doen. Van Fitvak A tot B tot en met Medical Fitness en een hoop verschillende specialisaties zoals: aerobics instructor , diabetes , copd , senioren , skate instructor en pilatus. Na en tijdens deze periode werd ik gevraagd om docent voor een aantal van deze opleidingen te worden. Vanuit hier heb ik ook een aantal jaren als examinator gewerkt voor Fitvak bij de opleiding Fitness Trainer. De afgelopen jaren heb ik parttime op de opleiding Sport en Bewegen lesgeven. Van 2000 tot en met 2006 ben ik werkzaam geweest bij bvo RKC Waalwijk. Als hoofd medische staf van de jeugd en verzorger en krachttrainer van het eerste en tweede elftal. Een interessante , leerzame en leuke periode waarin ik veel heb bereikt en geleerd.

Zelf trainen....nu al meer dan 30 jaar en mensen lesgeven en opleiden is een vak wat ik mezelf heb meester gemaakt.

Na zoveel jaren ken ik alle facetten van deze wereld en ben ik nog steeds vol passie over training , voeding en gezondheid.

Het weten wat het beste is voor u op welk moment of fase in u leven is mijn kracht en inzicht. Het is meer dan trainen alleen , praten , luisteren en advies geven. Even een blokkade in de rug opheffen voordat we goed kunnen bewegen...kijken naar blessures of andere problematiek. Het is een compleet plaatje waarbij mensen zich prettig en vertrouwd bij voelen. 

Mijn oudste leden trainen al 13 jaar bij mij en daar ben ik trots op.

Kortom...wie wat of hoe u ook bent.....StrongSports staat voor u klaar !


Boek vrijblijvend een proefles en ervaar wat ik voor u kan betekenen.
When you want to make that chance but feel like you are not strong enough to do it......come and together we will make you the strongest person you will ever be.StrongSports Nutricion

StrongSports heeft een voedingsprogramma wat bestaat uit 3 x 2 weken en is gebaseerd op het niet eten van geraffineerde suikers.

Na deze periode kunt u dit gewoon blijven doen, het is geen dieet maar een manier van eten die enorm veel gezondheid voordelen heeft zoals een gezond bloedsuiker niveau , een goede hormoonbalans , normale bloeddruk , meer energie en en GEEN SUIKER VERSLAVING !

Ik garandeer u resultaat !